O NÁS

Naším cílem je připravit vám chuťový zážitek, který si podmaní všechny smysly. Kromě vybrané lahodné chuti, se pokocháte estetickým vzhledem a vůní, která vás zanese daleko od všednosti. Snažíme se být precizní a do své práce dáváme celou svou duši a lásku k dobrému jídlu, cukrářskému umění a výběrové kávě.

Nejvyšší kvalita je základ pro všechno, co děláme!

Klademe velký důraz na výběr surovin z prvotřídních zdrojů. Do dezertů používáme 100% ořechové pasty, francouzskou čokoládu Michel Cluizel, nebo například vanilkové lusky z Madagaskaru. Nepoužíváme žádné náhražky nebo dochucovadla. Zákusky a dorty vyrábíme ručně, proto je každý náš kousek jiný a osobitý.

Vychutnání si dobré kávy a dezertu je pro nás neodmyslitelně spjaté i s příjemným prostředím. Na obou našich pobočkách neustále pracujeme a snažíme se je pro nás i pro vás zlepšovat. Milujeme design a čisté prostory, kde je člověku jednoduše hezky.

Ač to může znít jako tisícekrát opakované klišé, my opravdu vše děláme s láskou.

Epifany totiž nelze nemilovat <3

onas2

 

O JANĚ

mceclip0-10

O vlastní cukrárně jsem snila už od dětství.

Jako malá jsem vyráběla různé kašičky, snažila se roztavit cukr na karamel v malém kastrůlku (který jsem pak samozřejmě musela vyhodit), rozpouštěla čokoládu
a chtěla z ní vykouzlit bonbony. Později jsem začala i sama péct.

Po základní škole jsem se šla ale vyučit kuchařkou. Bylo mi řečeno, že to má větší budoucnost a já se tak nechala od svého snu odradit. Protože mám v sobě ale
zakódovanou lásku k poctivé práci, našla jsem zalíbení i v té kuchyni. Ve všech restauracích, kde jsem vařila, jsem samozřejmě vyráběla i dezerty.

A pořád jsem snila...

Snila a přitom sama vychovávala čtyři děti. Není tajemstvím, že tři z mých dětí pracují se mnou, samozřejmě společně s dalšími zaměstnanci. Slovo zaměstnanci ale
moc nepoužívám. Oni jsou pro mne jen rozšířením mé rodiny. Na každém mi záleží a přeju si, abychom se v Epifany všichni cítili dobře.

 

Etapa Epifany začala před šesti lety v Zaječicích. Tehdy jsem byla přes den ve stánku, a v noci jsem pekla abych měla další den co prodávat.

I přes to, že to je stánek na vesnici, odmítala jsem mít točené pivo a pendreky. Ač se to samozřejmě očekávalo. Nekompromisně jsem trvala natom, že chci dělat věci jinak než je zvykem. 

Chtěla jsem lidem připomenout tu pravou cukrařinu. Tu, kde se nepoužívají levné chemické směsi, ale základní poctivé suroviny. Vajíčka, máslo, vanilka, francouzská čokoláda, ořechy. Tak jednoduché, a přeci v dnešní době tak málo vídané. A stejně nekompromisní jsem ve všem, co se týká služeb pro vás, mé zákazníky.

Protože já si nepřestávám vážit toho, že k nám přijdete a nakoupíte.

Neberu to jako samozřejmost a někdy mám silný pocit, že bych nejraději každého z vás objala a osobně mu poděkovala.

Tak alespoň takto, virtuálně, z celého srdce - DĚKUJI !

Jana Novotná
majitelka Epifany

 
Zpět do obchodu